Mobil 5

SPOT-ON! Tänk nytt om
ledarutveckling och stresshantering

Gott ledarskap gör stor skillnad i osäkra tider.
 
I en gallup-undersökning visar det sig att 14% av medarbetarna är mycket engagerade, 75% är mindre engagerade och 11% är aktivt oengagerade.

Hur motiverar och engagerar du dina medarbetare till större arbetsglädje?

Hej, jag heter Gunilla Nilsson och arbetar med ledarutveckling sedan 20 år och har skapat samt utvecklat ett unikt & individuellt ledarutvecklingskoncept.

Mina kunder är företagsledare, styrelser och arbetsgrupper som jag hjälper med individuell utveckling inom ledarskap, stresshantering och självkännedom samt stärkande av drivkrafterna att tänka utanför ”boxen” och att engagera och motivera medarbetarna.

Mina kunder berättar att de får ökat fokus, blir mer klartänkta och tydliga.

Min erfarenhet är, att när vi höjer vår medvetande-nivå, ökar vårt inre lugn och våra tankar blir tydliga och klara. Det sprider goda ringar i organisationen och skapar arbetsglädje och engagemang som leder till bättre resultat, ökad konkurrenskraft och bättre hälsa.

I en trygg miljö, lär du känna dig själv och förstå andra bättre. Du utvecklar ditt inre goda ledarskap på en djupare nivå samtidigt som du stärker din hälsa och hittar nya egna strategier och förhållningssätt – både på jobbet och hemma!

När vill du ta steget att aktivt utveckla dig som ledare och som människa samt öka din balans i livet? Har du modet och nyfikenheten?

Välkommen med dina frågor, så tar vi en (webb-) fika.
Mvh Gunilla Nilsson

Ledarutvecklaren - för vem?

Ledarutvecklaren passar alla former av ledare och branscher - för företagsledare som har arbetat i många år och de som är nystartade.
 

Företagsledare som har kommit från bygg-, revisions-, it-, restaurang-, trädgårds- , hälso-branschen och andra organisationer har genomgått programmet, optimerat sitt inre ledarskap utifrån sin personlighet samt fått goda och hållbara resultat   - Ledarutvecklaren levererar! 

Rätt drivkrafter - bättre resultat

Du får de insikter och kunskaper som just du behöver för att ge dig själv och dina medarbetare större arbetsglädje, bättre hälsa och ökad produktivitet. Du lär dig att slappna av, bli bättre på att kommunicera, fokusera och förstå dig själv och andra. Du får utmana dig själv att stärka dina drivkrafter som skapar mening i din organisation, större engagemang hos dina medarbetarna och får medarbetarna att känna stolthet över sina prestationer. Med rätt drivkrafter ökar du förutsättningarna för en framgångsrik och samtidigt en hälsobefrämjande organisation där många vill jobba. 

Individuellt & unikt

Ledarutvecklaren är ett registrerat varumärke och vänder sig främst till företagsledare och chefer. Ledarutvecklingsprogrammet består av individuella träffar, där du i din egen takt utvecklar ditt inre personliga ledarskap, vilket har visat sig med sitt unika upplägg, ge goda, lönsamma, hållbara och hälsostärkande resultat. Programmet har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen (TCM) och vi använder oss även av DiSC, KASAM-begreppet och stresshantering. Det unika upplägget ger unika resultat.   
 Läs gärna mer under Nöjda kunder >"Inspiration till det goda ledarskapet. Det goda livet!" är boken med utgångspunkt i den bästa av världar. Den ingår som kurslitteratur i mitt ledarutvecklingsprogram Ledarutvecklaren. Du har också god nytta och nöje av den, även när du läser den fristående.Maria Thorén på Almi säger så här:
"Boken "Inspiration till det goda ledarskapet. det goda livet!" är lättillgänglig i språket, motiverande och inspirerande, och ett lugn infinner sig naturligt i min stressade jobbhjärna när jag tar till mig, sida efter sida av goda och enkla exempel. Jag gillar den!! Lagom blandning av lättsmälta, konkreta tips till sådant som får en att stanna upp o tänka efter lite djupare. Den känns självklar och ärlig och man får förtroende för Gunilla som författare." 
Läs mer om boken >

Här kan du beställa inspirationsboken! 220 kr inkl moms + porto   
Välkommen med din beställning >

Att förädla sig själv med utgångspunkt i den man är och det som man har runt omkring sig just i stunden, med början idag och med målet att nå total balans
- den bästa möjliga versionen av dig själv. visdom från Konfucius

Varmt välkommen! / Gunilla N

“Jag är öppnare. Ser saker på ett annat sätt, hur mitt beteende påverkar andra. Idag söker jag balansen i vardagen.”

 Egenföretagare, man 31 år

”Jag ser att små inre förändringar gör stor skillnad i världen."
 

 Egenföretagare, kvinna 45 år

”Jag är mer fokuserad och disciplinerad. Känner mig lugn och stark.” 
 

 Egenföretagare, man 39 år