Mobil 5

Hej och välkommen till mig, Gunilla Nilsson och mitt företag AnimaElata (som betyder upplyft själ).
Egenvårdskurser - På Gång, läs mer >
 om Qigongkurser och Koreansk HandTerapi 

Om du har svårt att få ihop vardagen som privatperson, hjälper jag dig med spänningar och stressrelaterade problem för att balansera din vardag.

Om du som företagsledare och chef behöver ha ett bollplank och känslomässigt hantera situationer, hantera stress och utbrändhet, optimera dina drivkrafter att engagera dina medarbetare, att tänka utanför "boxen" samt att växa som ledare och människa. Då hjälper jag dig med att medvetetgöra det som idag är omedvetet för dig samt att lösa dina spänningar. 

I mitt företag AnimaElata arbetar jag med tre områden;
Egenvårdskurser och Behandlingar som vänder sig till dig som privatperson samt Ledarutveckling som vänder sig till dig som företagsledare och chef.

GULD-ERBJUDANDE!
När du köper ett klippkort med 10 st PersonligUtveckling
under juli och augusti 2021, får du två extra PersonligUtveckling på köpet. 
(Kortet gäller i tre år)
Välkommen att BOKA 

När du vill ha kunskap att själv kunna lindra dina och familjens vardagskrämpor samt stärka vardagshälsan, väljer du någon av Egenvårdskurserna.

När du vill stressa av, om du är utbränd, eller bara vill bli gladare och må bättre - då väljer du PersonligUtveckling där vi kombinerar stresshantering med Behandlingar. För ungdomar 16-19 år finns PersonligUtveckling-ungdom som ger en bra start i livet och är ett prisvärt alternativ.
Läs gärna mer om vad som passar dig bäst.

Om du är företagare och chef, väljer du med fördel Ledarutvecklaren. Där hjälper dig dig individuellt med stress och utbrändhet, att optimera dina drivkrafter som att engagera dina medarbetare, få jobbet gjort och tänka utanför "boxen" samt att växa som människa.
 

Små inre förändringar gör stor skillnad i världen