Mobil 5

Hej och välkommen till mig, Gunilla Nilsson och mitt företag AnimaElata, vilket betyder upplyft själ.

Om du vill lära dig att stärka och behandla dig själv och din familj, då väljer du Qigongkurser och Koreansk HandTerapi 
Egenvårdskurser - På Gång, läs mer >

Om du har svårt att få ihop vardagen som privatperson, hjälper jag dig med spänningar, värk och stressrelaterade problem för att balansera din vardag.

Det gör vi genom PersonligUtveckling där du och jag samtalar, går igenom diverse stressreducerande övningar samt att du får en Akupressurbehandling.
Under september 2021 har jag ett GULDERBJUDANDE! scrolla nedåt


I mitt företag AnimaElata arbetar jag med tre områden;
Egenvårdskurser och Behandlingar som vänder sig till dig som privatperson samt Ledarutveckling som vänder sig till dig som företagsledare och chef.

GULD-ERBJUDANDE!
När du köper ett klippkort med 3 st PersonligUtveckling
under AUGUSTI och SEPTEMBER och 2021,
får du EN EXTRA  PersonligUtveckling på köpet! 
(Kortet gäller i TVÅ år)
Välkommen att BOKA 

När du vill ha kunskap att själv kunna lindra dina och familjens vardagskrämpor samt stärka vardagshälsan, väljer du någon av Egenvårdskurserna.

När du vill stressa av, om du är utbränd, eller bara vill bli gladare och må bättre - då väljer du PersonligUtveckling där vi kombinerar stresshantering med Behandlingar. För ungdomar 16-19 år finns PersonligUtveckling-ungdom som ger en bra start i livet och är ett prisvärt alternativ.
Läs gärna mer om vad som passar dig bäst.

Om du är företagare och chef, väljer du med fördel Ledarutvecklaren. Där hjälper dig dig individuellt med stress och utbrändhet, att optimera dina drivkrafter som att engagera dina medarbetare, få jobbet gjort och tänka utanför "boxen" samt att växa som människa.
 

Små inre förändringar gör stor skillnad i världen